Ny treningsøkt

En ny joggetur i dag. Tok en lengre runde idag, ble totalt 7,25 km.

run.gif

Ruta ble logget med Nokia sportstrackeren som vanlig. http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=2091097

Dette ga også full uttelling på treningskonkuransen på jobben. Prinsippet bak treningen på jobb, er at man maksimalt kan få 125 poeng pr. dag. Det er ett hav av forskjellige aktiviteter man kan velge mellom, og alt etter hvor lang tid man bruker på aktiviteten så gir dette en gitt poengsum. Totalt så kan en person få 1000 poeng pr. mnd. Som du da har skjønt så er ikke det lagt opp til å trene maksimalt hver eneste dag, opplegget er å få en vanlig soffagris opp av sofaen å ut en tur 🙂

treningjobb0001.png

Har ikke nådd helt opp enda, men det er fortsatt noen dager igjen av måneden 🙂

Leave a Reply