Trening

Etter 1,5 uke med forkjølelse var det nå godt å komme igang igjen. Prøvde løpeformen en liten runde, og den var ikke helt der den burde ha vært enda 🙂 Men, det blir vel kanskje….

Lærte noe nytt idag også. Alle vet at is er glatt, og med mildværet som er i Trøndelag for tiden så er det mye is. Så min konklusjon var at piggskoene var det beste alternativet idag. Men at bar asfalt er glatt når man kommer med piggsko – det tenkte jeg ikke på. Er en smule stiv nå, etter at det var en del andre muskler som måtte trå til for å ikke få noen uforutsette dansetrinn på joggeturen 🙂

Turen ble naturligvis logget på mobilen, men i motsetning til tidligere så har jeg ikke brukt Nokia Sportstracker. Har kastet den ut til fordel for SportyPal. Fordelen med SportyPal kontra Nokia Sportstracker er bla at denne kan man bruke på hvilkensomhelst mobil med GPS. Jeg er derfor ikke låst til Nokia på mobilfronten lengre hvis jeg ønsker å bytte telefon.

trening1003.tiff

http://sportypal.com/Workouts/Details/181944?key=52d4913c2fa5dcdc957f8b0cca62626e49663802&ms=0

Leave a Reply