7 applikasjoner til din Android mobiltelefon

Her er 7 applikasjoner du bør ha på din Android mobiltelefon.

1. Advanced Task Killer

– Dette er en “must have” applikasjon. Uten denne fylles stadig minnet opp med programmer som surrer å går i bakgrunnen. Last ned med en gang 🙂

2. 1881 Mobilsøk

– Lurer du på hvem som ringer, eller hvem du får SMS fra. 1881 Mobilsøk gjør jobben. Applikasjonen slår opp med en gang ett ukjent nummer ringer deg, og du får navn og adressen til den som ringer. Ingen flere ukjente anrop 🙂

3. SportyPal

– Ta med mobilen på treningsturen din. SportyPal loggfører hele turen og du kan dele den med andre på f.eks Facebook eller Twitter. På sportypal.com kan du også se treningshistorikken din, og dine venners treningshistorikk.

4. Spotify

– Spotify trenger vel ikke nermere intro – har du premium abbonement så får du lastet ned Spotify på mobilen. Så om du skal trene, eller bare er en tur på bussen – her har du masse musikk tilgjengelig.

5. Toddler lock

– Lei av at smårollingene bruker telefonen din, og ringer til noen de absolutt ikke skal ringe til ? Toddler lock låser telefonen og gjør det kun mulig å tegne på den. Topp applikasjon for foreldre 🙂

6. Shazam

– None ganger lurt på hvilken sang som spilles på radioen ? Med Shazam slipper du å lure, start applikasjonen – la den lytte til sangen i noen sekunder – og dermed får du navnet på sangen. Genialt 🙂

7. WordPress

– Egen WordPress blogg ? Da bør du laste ned WordPress for Android. En liten applikasjon som gjør det kjempeenkelt å legge ut nye blogginnlegg på din blogg. Her er det mulig å legge inn bilde og video også.

Leave a Reply