Sommertrening

Like sikkert som at sola har snudd, så går det mot sommerferie. I skrivende stund er det under 2 uker igjen.

I sommer har jeg satt meg to treningsmål som jeg håper kan gjennomføres. Ingen av disse skal gå på bekostning av ferie med familien, men en liten treningsrunde innimellom er vel fult mulig.

1) Fra og med idag, og til 31.7 så skal jeg ha syklet eller løpt minst 200 km. Høres kanskje lite ut, men som jeg skreiv innledningsvis så skal ikke treningen gå på bekostning av noe i sommer.

2) Jeg har innsett at å være med på noe sykkelritt i sommer kan bli vanskelig. Hadde lenge håpet på å greie å få gjennomført Flyktningerittet 2010, men det kan bli vanskelig siden det er siste helga i ferien… Så alternativet blir å sykle fra hytta i Lierne til Grong.. I underkant av 100 km…


Vis Veibeskrivelse til Grong @64.458319,12.336967 i et større kart


God sommer 🙂

Leave a Reply