Gratis backup, antivirus og lokasjons applikasjon !

Endelig – en gratis backup, antivirus og lokaliserings applikasjon til Android!

landing_screenshot.png
Lookout har lansert en ny tjeneste som tilbyr backup av det viktigste på telefonen, antivirus og lokalisering av telefonen. Og alt dette, helt gratis!

Backup
Lookout tar backup av det som jeg mener er det viktigste på telefonen, nemlig kontaktene og bildene dine. Dette gjøres enten automatisk til de intervallene du stiller inn på telefonen eller manuelt når du trenger det. Så vidt jeg kan se, så mangler den desverre backup av meldinger (SMS/MMS) på Android utgaven enda – men det kommer nok veldig snart 🙂

Du kan se innholde av backup på web. Herfra kan kan laste det ned, eller slette det.

Antivirus
Antivirus løsningen skanner telefonen din ved ett gitt intervall som du kan sette opp selv. Du kan også velge å gjøre dette manuelt. For hver applikasjon som blir installert på telefonen, sjekker også Lookout denne.

Lokalisering
Mister du telefonen, eller bare roter den bort – ja her har også Lookout et par snedige funksjoner. Du kan spore telefonen via web applikasjonen, da kan den enten bruke GPSen på telefonen hvis denne er slått på – eller den bruker lokalisering i GSM nettet. GPSen gir selvfølgelig litt bedre posisjonering enn hva GSMen greier.
Har du bare rotet bort telefonen, så er det også en løsning for å finne den igjen her. Her kan du aktivere en sirene som blir høyere og høyere. Eneste måten å stoppe lyden på er å ta ut batteriet – genialt 🙂

Oppsumering
Applikasjonen støtter i skrivende stund kun Windows mobile (da med ett par ekstra funksjoner) og Android. Men, for oss som har en Android telefon er ikke dette noe minus – applikasjonen er bare genial ! 🙂
chart.png

Leave a Reply