Android applikasjoner og spill

Noen anbefalte programmer og spill til Android.

ab Angry Birds

Endelig er det populære spillet for iPhone og Nokia klart for Android også. Dette spillet anbefales som tidsfordriv Smilefjes. Det beste med spillet her, er at det er helt gratis! På iPhone og Nokia må man betale, men ikke på Android! HER kan du laste ned spillet.

endo Endomondo

Endomondo sports tracker er den beste digitale treningskompisen du kan ha. Er du ute å løper får du til en hver tid høre hvor lang tid du har brukt på den siste km. Trimturen kan lastes opp på endomondo.com og her kan du utfordre kompiser til å trene sammen med deg. Anbefales. HER finner du Endomondo

mat Matprat

Norges største kokebok på din Android telefon! Her kan du søke etter alle oppskriftene som finnes på matprat.no, du får enkle steg for steg beskrivelser, handleslister og masse mer. Et must for alle hobbykokker Smilefjes HER kan du laste ned matprat til din telefon

WP WordPress

Egen WordPress blogg ? Da må du ha WordPress for Android. Skriv nye poster, rediger innhold og kontrollere kommentarer – alt fra applikasjonen. Enkelt! HER kan du laste ned WordPress for Android

SD App 2 SD

Liten intern lagring ? Da kan det være greit å flytte over applikasjonene som kan kjøres fra SD kortet til, ja akkurat, SD kortet. Denne applikasjonen scanner telefonen etter applikasjoner som kan flyttes – og du velger hvilke du vil flytte. Den sjekker også automatisk om applikasjoner du installerer om de kan legges på SD kortet. HER finner du App 2 SD

app AppBrain

Går ut i fra at du allerede har installert AppBrain ? Hvis ikke, så gjør du deg selv en bjørnetjeneste med å installere denne. Mye enklere å installere nye applikasjoner enn å gjøre dette via Android sitt eget marked… HER er AppBrain App Market hvis du ikke har den

Leave a Reply