Google skremmer meg…

Google er bla verdens største søkemotor. “Alle” bruker Google til noe, enten det er å bare søke på nettet, eller man har det på mobilen. Google er over alt.

google-is-a-giant-robot

Google har en fin funksjon som gjør at mens du  taster inn søkeord foreslår Google automatisk søk for deg. En liste over søkeforslag utarbeides på bakgrunn av algoritmen for autofullføring. Disse forslagene vises under søkefeltet. Hvordan Google sin algoritme fungerer, er en foretningshemmelighet, men to av “ingrediensene” i algoritmen er hvor ofte søkeordet/søkefrasen blir brukt og hvor mange treff disse har. Og det er nå jeg blir litt redd.

Hvis jeg taster inn “jeg vil” så kommer Google med sine forslag…

Jeg vil…

 • takke livet
 • bli
 • ha en liten hund

Hva som er mest skremmende av at søkefrasen “jeg vil dø” er så vanlig, eller at det er mange som er på jakt etter en gammel barnesang vet jeg ikke…

Men hvis vi ser videre på hva Google har å foreslå. La oss prøve ett par andre søkeord/fraser.

Er det vanlig…

 • å barbere underlive

Mulig mange lurer på det Smilefjes Vi kjører på å ser hva Google har å gi oss.

Kan jeg…

 • få fiber
 • få bredbånd
 • få dø nå
 • være gravid

Hva er det med at så mange lurer på døden at Google presenterer dette på topp 4 over “kan jeg” spørsmål… Hmmm…

Får jeg…

 • igjen på skatten
 • lån
 • riktig lønn
 • kysse deg jon

Hvem er jon som går igjen så ofte at Google kommer med dette forslaget ? Vi ser hva Google sier. Søker man på “jon” så får man 92 700 000 treff, så det er sikkert noen å velge mellom Smilefjes som blunker

Har du…

 • hørt om
 • hørt om vitser
 • tukla med det

Søk med måte – Google ser dere Smilefjes som blunker

Her er forresten ti på topp søkeord pr 23.01.2011

 1. chatroulette
 2. ipad
 3. justin bieber
 4. nicki minaj
 5. friv
 6. myxer
 7. katy perry
 8. twitter
 9. gamezer
 10. facebook

Leave a Reply