Offline blog editor for Mac

Har testet et par offline blog editorer for Mac. Og jeg må si det er mye dårlig der ute. Den eneste gode blog editoren (WordPress offline blog editor) som fungerer er vel Windows Live Writer – men den fungerer heller dårlig på Mac.

Så nå har jeg testet Qumana sin blog editor. Dette er en offline blog editor som fungerer både i Windows, på Mac og for Linux.

Qumana

Qumana ser ut som den har det som trengs, man kan sette flere kategorier, man kan sette inn HTML kode, legge inn bilder (ikke så mange bildefunksjoner som i Live Writer….), sette inn Trackbacks URL, sette dato for publisering og sette inn tags.

Det er ett par ting jeg savner, som bla Windows Live Writer har. Man kan ikke (uten å sette inn HTML kode) dele ett innlegg i to (les mer funksjonen), man kan ikke sette rammer rundt bilder, velge om linker skal åpnes i nytt vindu eller samme vindu og man kan ikke automatisk sette thumbnail til bildene og link til orginalen.

Men – hvis jeg skal bruke Mac til å blogge med også, så må jeg vel bruke dette – i alle fall til noen kan peke meg til noe som er bedre (eller viser meg hvordan Windows Live Writer kan fungere på min MAC 🙂 )

Leave a Reply