Test av makspuls

I dag kjørte jeg makspuls test. Første gang dette er utført. Men nå stemmer vel pulsklokka litt bedre vil jeg tro Smile

makspuls

Øvelsen ble utført på tredemølle, og det ble kjørt 4 drag. På hvert drag var det om å gjøre å holde ut lengst mulig. Hadde egen trener (Ola) som pushet litt ekstra for å få meg til å yte det lille ekstra. På slike tester er det viktig med en god trener, og det hadde jeg i dag!

Frem til i dag trodde jeg at makspulsen var på 188 bpm, men etter testen ser det ut til at 191 bpm er mer korrekt. Og det er bra Smile

puls01

Så nå er det bare å justere innstillingene på klokka også. Godt å være ferdig med testen i alle fall…

This article has 4 Comments

  1. Hei! kva slags program brukte du på klokka når du tok testen? har rs400 og skal prøve å finne min nøyaktige maxpuls.

    1. Bruker vanlig “free mode” på klokka. Så den pulsen du får maksimalt vil være maks-pulsen din. Pass på at dette ikke bare er en “peak” men at du holder denne puls toppen i noen sekunder (5-10 sekunder)

Leave a Reply