Idiotiske oppfinnelser

hatt

Opp igjennom tiden er det kommet en del smarte oppfinnelser, men det er også kommet ett helt hav av idiotiske oppfinnelser. Som T-bane hatten i toppen av artikkelen her. Her er noen flere mer eller mindre idiotiske oppfinnelser.

Lydboblen

lydboblen

Sliter du med å føre en samtale på nattklubben? Fortvil ikke. Lydboblen er her! Her kan du og din partner stikke hode inn på hver side og snakke om alt, uten å bli forstyrret av omverdenen! Eneste ulempe er vel å bære rundt på denne plastboblen hele kvelden….

Mølk

bilk

Vi har prøvd Dus, en blanding av melk og juice. Men i Japan har de tøyd strikken litt lengre… Mølk (Bilk) er en blanding av melk og ØL… WOW! Det frister vel like mye som å drikke snørr…

Defendius

Defendius

Hmm, hva var egentlig tanken bak denne låsen? Hvem vil slite mest her? De som skal inn, eller han stakkaren som skal ut…? Tror ikke denne slår an Smilefjes

Dobbeltgenseren

Nusselig-Dobbe

Koselig..? Tja… Ser vel mer ut som ett siamesisk tvillingpar… Kunne vært moro å sett noen som hadde spradet rund i denne i byen.. Tror det trenger litt øvelse Smilefjes

Snurregaffel

Snurregaffel

Følt at det er forferdelig slitsom å snurre spaghetti noen ganger? Her er redningen, en snurregaffel! Går ut i fra at versjon 2 kommer med en løftemekanisme også, så slipper du å løfte armen til munnen….

Leave a Reply