Ubuntu

For ikke så alt for mange timer siden ble Ubuntu 11.04 “Natty Narwhal” tilgjengelig for nedlasting. Nå skal jeg ikke legge meg ut på en lengre informasjonsrunde på hva som er nytt og bedre i denne versjonen. Men er du, som jeg, litt nysgjerrig på hva dette er. Og samtidig ikke så veldig gira på å installere Ubuntu på en maskin, eller lage ett eller annet virituelt som kan kjøre installasjonspakken? Da er redningen her… Du kan teste Ubuntu 11.04 “Natty Narwhal” rett i web-browseren din. Alt du trenger er Java 🙂
Testkjør den herfra  : http://www.edubuntu.org/weblive

Bare lyst til å lese mer om hva dette er, uten å teste det? Ja, da kan du se på denne linken : http://www.edubuntu.org/news/11.04-release

Lykke til, jeg sverger enda til Microsoft! 🙂

This article has 2 Comments

  1. Anbefaler at du tester Ubuntu og prøver å kjøre det som “hovedOS” en periode.

    Har flere ganger prøvd å kjøre diverse linuxdistroer på desktopen, men har som regel gått tilbake til Windows etter en stund pga diverse issues (driverproblem, vpn-problem, osv). 13May2010 installerte jeg Ubuntu på T500’en og jeg kjører det fortsatt. Ibland må jeg bruke en windows-PC og blir da nesten litt hemmet av alt som mangler der.

    Lars

Leave a Reply