Sykkeltrening

sykkeltrening

Første “langtur” unnagjort, og her må det nok trenes litt mer kjennes det ut til. Vondt i rygg og føtter nå ja..  Turen på ca 63 km, 1/3 av Lillehammer – Oslo, ble unnagjort på 2,5 time. Det fristet ikke å ta runden 2 ganger til for å si det slik Smilefjes 

Turen startet fint opp fra Sluppen mot Klæbu, så syklet vi ned mot Melhus og tilbake til Sluppen igjen. En fin runde i supert vær i Trondheim i dag. Hele turen kan dere forøvrig se på Endomondo siden.

Merket godt at når man kom 10-20 meter bak gruppa, så ble det sykt tungt å holde følge. Så her må det trenes mer på å “holde hjulet” til den forran. Masse å tjene på å ligge rett bak en i gruppa. Prøvde å dra et par ganger også, det tærer på kreftene for å si det mildt. Ikke noe tvil om at landeveissykling er en lagsport!

Leave a Reply