Sykle til jobben aksjonen 2011

sykletiljobben

I morgen starter årets sykle til jobben aksjon, og den varer helt frem til 30.juni. Har du meldt deg på? Hvis ikke, kontakt din leder for bedriftsidrettslaget og meld på ett lag med en gang. Påmelding skjer på http://www.sykletiljobben.no/ 

Her kan alle delta, om du har kort eller lang vei til jobb spiller ingen rolle. Alt som skal til er at du minst bruker 20 minutter pr. dag til og fra jobb – og du trenger ikke sykle en gang! Kravet er bare at du kommer deg frem for “egen maskin” som det står så fint på hjemmesiden til aksjonen. Og egen maskin er nok neppe noe motorisert her Smilefjes

Hver uke vil det bli trekt ut flere flotte premier blant lagene som er med, enkeltpersoner og kontaktpersoner. Eneste kriteriet for å være med på trekningen er at laget har ett minimumssnitt på 30 minutter fysisk aktivitet pr. dag.

Så da er det vel egentlig ikke noe å vente på? Jeg er med! Er du?

Leave a Reply