iGrill steketermometer til iPad og iPhone

iGrill001

Glad i å grille? Og er eier av en iPad eller iPhone? Litt over middels interesert i nye duppeditter, og en smule gadget freak? Da er iGrill noe for deg. iGrill er ett steketermometer hvor du kan måle to forskjellige temperaturer på det du grille, og bare det er jo greit. Men det kule med iGrill er at den kommuniserer over bluetooth til din iPad eller iPhone og til din iGrill app.

iGrill må være en hver gadget freak og hobby kokk sin drøm. Det som gjør at dette er en “må ha” app for alle epple-eiere, er mulighetene man har med applikasjonen. Her velger du først hva du skal steke, så velger du hvordan du vil ha kjøttet og dermed stiller programmet inn steketiden automatisk. Når det du steker har nådd sin korrekte temperatur får du selvsagt en alarm. Men ikke nok med det! Du ser også hvor lang tid det er igjen av steketiden, så nå kan du enkelt planlegge alt tilbehøret til det du steker også Smilefjes

iGrill002 iGrill003

Denne videoen viser hvordan iGrill fungerer og rapporterer.

Må kanskje kjøpe meg en iPad nå da Nerdefjes

Leave a Reply