Statistikk

treningsstatestikk

Statistikk kan være moro. Har sett litt på statistikken som Endomondo tilbyr, og det som ligger på Sykle til jobben sin nettside.

Hvis vi tar Sykle til jobben statistikken først. Her har jeg registrert aktivitet siden 3.mai. Frem til nå har jeg en CO2 besparelse på 35,448 kg. Smilefjes

Jeg har brukt Endomondo snart i ett år nå (startet 1.juli 2010) og på Endomondo kan jeg se at jeg totalt har svidd av kalorier tilsvarende 183 hamburgere. I følge Endomondo så inneholder vist en burger i snitt litt over 540 kalorier..

Jeg har tilbakelagt 1112 km, og har totalt trent i 5 dager, 6 timer og 53 minutter siden jeg startet å bruke Endomondo. Har ett stykke igjen til månen enda, her har jeg bare kommet 0,003 ganger til månen. Men jeg har tilbakelagt 0,028 runder rundt jorda! Smilefjes som blunker

Forøvrig så ligger det en oppsummert treningsstatistikk HER

Leave a Reply