Polar RCX5

polar-rcx5-gps-black-Polar lanserer en ny pulsklokke nå i mai, Polar RCX5. Her er det flere supre forbedringer. Polar RCX5 har den nye Zone Optimizer funksjonen, som juster seg etter din personlige hjertefrekvens før hver eneste treningsøkt. Dvs, klokken tilpasser seg dagsformen din. Det er også mulig å endre sportsprofil mens man trenger, dvs dette er en topp klokke for den som f.eks. trener triatlon.

Klokken kommer i to farger, sort og rød. Det vil være fire forskjellige produktpakker for hver farge. Alle fire produktpakkene for sort vil være tilgjengelige mellom mai og juli, mens de fire produktpakkene for den røde utgaven vil være på plass i september.  Alle sensorer som blir tilgjengelig kan også kjøpes separat hvis man ønsker det.

Noen hovedpunkter på Polar RCX5

 • Nytt pulsbelte som også måler pulsen under vann.
 • Zone Optimizer
 • Helt flat skjerm, som gjør den enklere å se på i skarpt lys.
 • Dataoverføring via datalink (følger med i pakken) til www.polarpersonaltrainer.com (Siden blir oppdatert i forbindelse med lanseringen av RCX5)

Den nye polarpersonaltrainer siden vil blandt annet få kart funksjon, slik at det blir mulig å studere treningsdataen fra hele treningsruten fra en plass.

Og ikke nok med det!

g5_front_500x500Ny og mindre GPS

Samtidig som RCX5 lanseres, kommer også en ny og mindre ugave av Polar sin GPS. Polar G5 GPS. Denne er WIND kompatibel (slik at den passer til RS800CX) og den er oppladbar via micro USB.

 

Nedenfor kan du se en av Polar sine skrytevideoer for RCX5 🙂

 

This article has 5 Comments

 1. Det stemmer vel ikke at RCX5 kan måle høyden?? Men vet du om man kan få frem høydeprofilen i polarpersonaltrainer når man har benyttet G5? Det burde jo være mulig å hente ut høydeinformasjon fra kartet.

  Hadde vært kjekt

  1. Du har helt rett Magne. Det var en feil på Polar sin FAQ side, og det har de innrømt. 
   Ikke mulig å se høyde i polarpersonaltrainer.com heller (jeg bruker G5 GPS’en)… Så det er en absolutt stor svakhet..

Leave a Reply