TdF

Nå er det bare et par dager til start til årets første sykkelritt. Årets første blir TdF ! Jepp, du leste riktig. Undertegnede prøver seg på en runde i TdF. Kjenner at man er litt ekstra spent forran et ritt, og intet unntak her. Flere kolegaer som skal i vei, så det knives nok litt ekstra på hvem som blir årets TdF hos Atea 🙂

Det er over 770 personer som skal stille til start, og løypa er ikke så alt for lang, så dette kan bli utrolig spennende om man berger hele runden uten større skader.

Årets TdF er 7 i rekken, og rekkorden fra i fjor er på 1 time og 8 minutter. Så det går fort. Ja, nå er ikke TdF en runde på den Frankse landsbygda men heller en runde på Frøya. TdF, dvs Tour de Frøya, er 43,8 km lang så det bør vel være overkommelig å komme i mål på relativt god tid…. hvis man unngår å gå på trynet… 🙂

Leave a Reply