Tour de Frøya

tdf

Da var årets første sykkelritt unnagjort. 43 km på asfalt rundt Frøya. Med 807 påmeldte, og 755 startende så var det trangt om plassene. Av de 755 som startet, så fullførte 734 syklister. Dessverre så er det noen som ikke fullførte, noen måtte bryte, andre måtte kjøres inn med ambulanse. 6 ble skadd, hvorav en måtte ta turen til St.Olavs. Kjenner det går frysninger nedover ryggen når jeg passerer folk som ligger å får behandling av ambulansepersonellet – små marginer i sykling, spesialt når noen er litt for ivrige og legger igjen vettet hjemme…

Men, jeg er relativt fornøyd med egen innsats. 1 time og 27 minutter holdt til en 166 plass. Neste år håper jeg at det blir litt bedre, for da vet jeg ca hvordan løypa er. Det som kanskje er mest irriterende på hele turen, var at jeg ble tatt igjen av en stk kolega på terengsykkel (selv syklet jeg racer), så nå får jeg vel høre dette i laaaang tid fremover Smilefjes Men med relativt godt vær, dvs lite vind og over 10 grader, så må jeg si det var et fint ritt. Det som kanskje gjorde dette til et ekstra godt ritt må være alt publikumet rundt løypa. Her var det folk fra gamlehjemmet som heiet oss frem, det var unger som sprang langs løypa og lagde liv. Flagg og trompeter – rene 17.mai stemningen. Hærlig Smilefjes

Min gode venn Endomondo holdt følge med meg igjennom hele løypa, så man kan se hele turen HER

This article has 1 Comment

Leave a Reply