GPS navigasjon

wazePå jakt etter gratis GPS navigasjon til din mobiltelefon før sommerferien? Har du prøvd Waze?

Waze er en gratis GPS navigasjons applikasjon til din mobil, den støtter iPhone, Android, BlackBerry og Nokia telefoner. Waze er også litt mer enn en vanlig GPS navigasjons løsning. Det er en sosial GPS navigasjonsløsning. Det som skiller Waze fra mange av de andre løsningene er at alle som har denne applikasjonen installert på sin telefon, bidrar til å si noe om trafikkflyten i området, man kan legge inn nye veier, oppdatere veinettet osv. Ulempen er at du må “si hvor du er” til alle som bruker Waze – men det er vel egentlig ikke noe stort problem. Alle sier jo hvor de er på Facebook alikevel Smilefjes

Waze er ikke så veldig utbredt i Norge enda, men det kommer seg etterhvert vil jeg tro. Vi er nok ikke så mye senere ute med nye kule applikasjoner her til lands.

Anbefaler alle å ta en titt på Waze og hvilke muligheter som finnes i applikasjonen – den er jo gratis Smilefjes

Her får du en guidet tur på hva Waze kan tilby:

Leave a Reply