LEGO

lddGlad i Lego? Men føler du har vokst fra å ligge på gulvet med en haug med småbrikker flytende rundt deg? Eller er du lei av å mangle en brikke når du bygger den ultimate Lego duppeditten? Fortvil ikke, her er redningen. I alle fall hvis du takler at Lego har blitt digitalisert Smilefjes

Ved hjelp av Lego Digital Designer kan du bygge absolutt hva du vil, enten om det er en liten bil eller ett romskip så har du fritt spillerom med Lego Digital Designer. Og her slipper du å rydde i klossene etterpå Smilefjes som blunker

prisI programmet kan du selvfølgelig lagre og hente opp igjen modellen din. Men det tøffeste er at du også kan bestille modellen fra Lego. Programmet beregner prisen (i NOK) og du får sendt delene i posten. Når du får de, så kan du bruke programmet og modellen du laget til å få en guide på hvordan du setter det sammen.

Personlig så foretrekker jeg fortsatt den fysiske utgaven med masse deler flytende rundtomkring.

Lego Digital Designer er gratis og kan lastes ned fra http://ldd.lego.com. Programmet fungerer på Windows og Mac. Og trenger du noen tips til å komme i gang, så kan du gå inn på Get started siden til Lego Digital Designer.

Posted in Div

Leave a Reply