Online Poker spilling

Har du lyst til å prøve online internett poker, men er litt usikker på hvor du skal prøve det? Eller hvordan dette egentlig fungerer?

Da er PokerListings Norge et godt utgangspunkt for deg.  PokerListings Norge er ikke bare en online pokerside, men det er en samling med alle de forskjellige poker sidene, og en anmeldese av hver enkelt side. Slik vil det da være enkelt for deg å vite hva du skal prøve deg på som “fersking” og hvor du kan prøve deg som “pro” 🙂 Her er det også en samling med gratis poker rom, hvor du kan øve deg før du hiver deg inn i de rommene hvor pengene ligger. Som f.eks. å spille Texas holdem med de proffe spillerne 🙂

Kanskje du bare ønsker å finslipe strategien din? Da er dette siden for deg også, her finner du en kjempestor samling artikler om poker strategi på internett. Her er det artikler for den optimale strategien for No Limit eller Texas Hold Em.

Eller er du litt usikker på hvilken kort-kobinasjon som egentlig er best. Her er det også en komplett guide over pokerreglene. Et kjapp sjekk her, så ser du at fire like slår en flush… 🙂

Lykke til med internett poker spillingen din 🙂

Posted in Div

Leave a Reply