SysAid Android app

Ilient har akkurat lansert en ny SysAid mobilapplikasjon til Android.

Nytt i versjon 2 er at du nå kan bruke den innebygde “remote control” biten direkte fra applikasjonen, og du kan rotere telefonen for å få bildet i landskapsmodus…. Ikke helt den store nyheten kanskje, men muligheten for å fjernkontrollere en maskin via mobilen og den integrerte løsningen gjør at man slipper mange ekstra programmer for å løse denne oppgaven. Lett for administratoren, og lett for brukeren som har en utfordring du skal hjelpe til med 🙂Oppdateringen kan lastes ned fra Android Market

Fra tidligere så kan man:

• Se på allde service requestene som er satt på din gruppe
• Oppdatere status, prioritet, løsnings dato og andre felt på service requesten
• Opprette nye service requests
• Se på en komplett liste over alle dine assets
• Oppdatere asset navn, lokasjon, eier og andre felter på en asset
• Filtrere service request listen og asset listen

Leave a Reply