Statistikk

stats

Så litt på statistikken for roenning.net i dag. Flere og flere som besøker bloggen, og det er hyggelig. I juni så var det 5070 unike besøkende innom bloggen og 128867 treff.

Søndager er det få innom, men mandager er det flest… Hmmm, trodde de fleste var på arbeid på mandager jeg Smilefjes Kanskje det da er på kvelden man er innom å leser litt på blogen min…? Nope – “prime-time” er mellom 10 og 15.. Det er en og annen arbeidsgiver som jeg må få sende en takk til tror jeg… Ok, en mulighet igjen – det er besøkende i en annen tidssone, slik at det kanskje ikke er arbeidstiden man besøker bloggen… Nei… Feil igjen.. Besøkende fra Norge troner rimelig alene på toppen av lista.. (ikke så overraskende kanskje). Det som overrasker mer er kanskje at det også er besøk fra bla Japan, Taiwan, Romania, Russland, Hong Kong, Singapore, Senegal og Uganda her… Smilefjes

Når det gjelder roboter og spidere som besøker bloggen, så er Google sin Googlebot på topp her, 8334 ganger har den vært innom. Mens Yahoo sin Yahoo Slurp “bare” har vært her 2640 ganger. Msnbot er dårlig til å komme på besøk, kun 117 turer innom.

Hva med type operativsystem gjestene har.. Ikke overraskende kommer Windows OS på topp her også, 59,5% av de som kommer innom bruker en eller annen for for Windows OS. Linux kommer på andreplass med 16,8% og våre venner på Mac kommer på en tredjeplass med 15,6%… Det er til og med to besøk fra Sony Playstation Smilefjes

Nettleserstatistikken er heller ingen stor overraskelse – Firefox leder med 37,4%, på andreplass kommer Internet Explorer med 29,1%, og på en god tredeplass kommer Google Chrome med sine 13,2%. Her er det også besøk fra Android browser og IPhone, så det er noen mobile besøk innom også Smilefjes

Så hvor kommer alle gjestene fra? Jo, 81,7% av trafikken kommer fra direkte tilgang (man går rett inn på bloggen), 13,9% kommer fra forskjellige søkemotorer og 4,1% av besøket kommer fra linker hos f.eks. Facebook etc.

Så, da er det bare å krysse fingrene å håpe på fortsatt vekst her. Det blir moro Smilefjes

This article has 1 Comment

Leave a Reply