Hva er HMS?–del 1

Folk gjør mye rart.. Her er del 1 av serien hvor folk har glemt å lese HMS reglene Smilefjes

stupid_human_beings_doing_unsafe_things_01stupid_human_beings_doing_unsafe_things_02

stupid_human_beings_doing_unsafe_things_03stupid_human_beings_doing_unsafe_things_04stupid_human_beings_doing_unsafe_things_05stupid_human_beings_doing_unsafe_things_06stupid_human_beings_doing_unsafe_things_07stupid_human_beings_doing_unsafe_things_09stupid_human_beings_doing_unsafe_things_10stupid_human_beings_doing_unsafe_things_11stupid_human_beings_doing_unsafe_things_12stupid_human_beings_doing_unsafe_things_13stupid_human_beings_doing_unsafe_things_14stupid_human_beings_doing_unsafe_things_15stupid_human_beings_doing_unsafe_things_16stupid_human_beings_doing_unsafe_things_17stupid_human_beings_doing_unsafe_things_18

Leave a Reply