Fiskestang med kamera

fisheyesLei av å fiske på steder der det kanskje ikke er noe fisk? Nå kan du se hvor fisken er, før den biter på! Noen mener da kanskje sjarmen med fiske er borte – og noen synes bare det er råkult. Personlig høres dette dyrt ut… Bare tenk på hver gang du sliter snøret og kameraet ligger igjen på bunnen… Det kan bli mange dykkerturer det Smilefjes som blunker

FishEyes heter fiskestangen som består av en LCD-skjerm, et fiskenøre som også er en kabel til kameraet, og ett kamera med lys. Du kan bruke den ned på ca 6 meter og i følge produsenten skal utstyret tåle å bli brukt på lik linje med en vanlig fiskestang… tja… For meg virker det kanskje som at dette er mer ett leketøy enn noe du kan bruke til å fiske med Smilefjes

Har du lyst til å utforske dette, så koster det deg 80 dollar på amazon.com. Du kan lese mer om FishEyes på produsentens hjemmeside. Send meg gjerne en oppdatering på hvordan dette fungerer hvis du prøver det.

Posted in Div

Leave a Reply