Google+

Det skrives mye om Google+ i disse dager, og undertegnede venter i spenning på at dørene skal åpnes for flere. Har fått en invitasjon, men det hjelper vist fint lite enda. Så her er det nok bare å smøre seg med masse tålmodighet å vente til Google velger å åpne dørene litt mer 🙂

Interessen for Google+ er i alle fall stor, flere har allerede laget lure løsninger som skal gjøre overgangen fra Facebook til Google+ enklere. F.eks. så har det blitt laget ett tillegg til Google Chrome, som gjør at du kan eksportere alle Facebook venner med kontaktinformasjon rett til en CSV fil eller til Gmail adresseboken. Siden Google+ bruker Gmail adresseboken til å se på koblinger, så er dette helt klart en superenkel måte å få med seg Facebook vennene sine på. Det har nok Facebook også sett, for nå er denne plugin’en blokkert hos Facebook 🙂

Men, det som er litt kult er å se på topp 100 brukere på Google+. Og gjett hvem som topper listen? Nope – det er ikke Larry Page (grunnlegger av Google), det er Mark Zuckerberg (grunnlegger av Facebook) 🙂

Google+ har mange lovende løsninger, blandt annet kretser hvor du kan dele inn kontaktene dine i forskjellige grupper. Det gjør at du kan dele noe med f.eks. familien uten at kollegaer ser det.

Så, da er det vel bare å vente da – og håpe på at døren åpnes… Her er i alle fall en ny Google+ bruker 😉

This article has 2 Comments

Leave a Reply