Polar RCX5

rcx5_frontDa ble det ny pulsklokke her i huset også Smilefjes med åpen munn Polar RCX5 med G5 GPS.

Klokka og GPSen har jeg skrevet litt om tidligere, så det tar vi ikke denne gang.

Tok en liten joggerunde i kveld for å teste klokke + GPS.

GPSen har du i en liten armbåndslomme, og den merker du knapt du har med. GPSen veier kun 34 gram (armbåndet veier 26 gram også). For å teste nøyaktigheten på GPSen tok jeg en bitteliten avstikker fra gangveien, og ut i en sti som gikk 3-4 meter ved sidenav gangveien. Og det fanger GPSen opp, på kartet ser jeg nøyaktig hvor jeg tok avstikkeren, og hvor jeg kom innpå igjen. Dette er bra!

Klokka har foruten vanlig pulsvisning, også fart, distanse og ett hav av andre funksjoner. Tar nok litt tid å sette seg inn i alle muligheter her Smilefjes

Treningen kan du forøvrig se her: Training Result 28.07.2011 21:13.

This article has 1 Comment

Leave a Reply