Sykling med RCX5

Tok med RCX5 klokka på en sykkeltur i går, og det var akkurat som forventet. Klokka med GPS enheten logget turen på lik linje med joggeturen jeg hadde her på torsdag. Som standard kommer klokken med 4 forskjellige visninger når du trener, disse kan tilpasses til hva du ønsker å se underveis på treningsturen. Når det gjelder sykling og RCX5 må nok dette tilpasse litt.

Når jeg sykler, trenger jeg å se fart, distanse, tid og pulssone. Jeg trenger ikke å se hvor lenge jeg har vært i en pulssone, det kan jeg se når jeg kommer hjem. Jeg trenger heller ikke å se hvor mange kalorier jeg har svidd av, det er også noe jeg kan se på når jeg kommer hjem igjen. Heldigvis kan alt dette tilpasses den enkelte RCX5 klokken. RCX5 innfrir atter en gang! 🙂

Treningen kan du forøvrig se her: Training Result 30.07.2011 19:28.

Leave a Reply