Statistikk for juli

stat

Juli er over, og statistikken er klar Smilefjes Hyggelig lesning atter en gang dette, da det er enda flere som har vært innom bloggen min i løpet av juli (i forhold til juni). I juli var det 6113 (5070 i juni) besøkende og genererte 143861 treff (128867 i juni).

I juli var tirsdager den store dagen, mens lørdager var den dagen med minst besøk. “Prime time” er mellom 2 og 7 på natta”, og mellom 13 og 15 på dagen. Mellom 17 og 23 er det knapt noen inne å leser på bloggen. Norge troner på toppen av tronen på hvor trafikken kommer fra, så det er noen som leser bloggen veldig sent på natta her Smilefjes Det er fortsatt besøk fra mange andre land, Egypt, Brunei, Kenya, Hong Kong, Israel, Hellas og mange andre land er det besøk fra…

Fortsatt er det Googlebot’en som indekserer bloggen mest, mens Yahoo og MSN er også innom.

I forskjell fra juni, så er det enda fler med Windows OS som er innom nå – hele 71,9% av alle besøkende har Windows. Men det er fortsatt noen med Sony Playstation og BSD som er her Smilefjes

10 på topp browserlisten er det Firefox som troner på toppen, med sine 31%, IE ligger fortsatt på en god andreplass med 26,6% og Google Chrome kommer på tredjeplass. Akkurat som i juni.

Fortsatt kommer de fleste treffene direkte til bloggen, uten å følge en lenke. Hele 87% av alle besøkende gikk rett inn på roenning.net. 8,5% fulgte en lenke fra en søkemotor, mens 4,1% kom fra en ekstern webside (Facebook, twitter etc)

Så da er det bare å håpe på fortsatt vekst Smilefjes

Leave a Reply