Norges tak

I helga var jeg, sammen med mange andre Atea kollegare, på nord-europas høyeste fjell. Galdhøpiggen! Og ikke nok med at vi greide å få 972 Atea ansatte opp til toppen, vi satte med dette også verdensrekkord! Atea Norge er offisielt rekkordholder i å ha flest folk på toppen av Galdhøpiggen 🙂

(se flere bilder nederst i artikkelen)

Turen startet friskt lørdag med vekking klokken 05.30, bussavgang 06.30 og så var det å gå fra Spiterstulen og til toppen. Turen opp tok ca 4 timer og 30 minutter – turen til toppen kan du se HER. Det kjipe var at etter ca en time gange gikk skoene mine i stykker. Ikke helt med i planen min, men opp skulle jeg 🙂

På toppen skulle vi lage Atea logoen ved å stille oss i formasjon, det gikk superbra – men været var ikke helt med oss, så det ble ikke noe filming fra helikopter. På toppen var det ett par kuldegrader og snøstorm… Friskt!

Turen ned gikk litt raskere, den tok “bare” 2 timer og 30 minutter. (du ser den HER). Skoene som på turen opp startet å gå i stykker, tålte absolutt ikke turen ned. Sålen gikk helt i oppløsning.

Posted in Tur

Leave a Reply