Facebook ticker

Mange har lagt merke til den nye boksen til høyre på Facebook som oppdaterer seg hele tiden. Denne kaller Facebook for en Ticker boks, og her vises det “live” alle oppdateringer til dine venner. Disse oppdateringene er ikke så innholdsrik (mangler bilder, filmer etc) som de på veggen. Holder du musepekeren over en av aktivitetene så får du se hele innlegget.

Mange har også lurt på om man ser mer enn hva man ellers ville sett i denne ticker boksen – det gjør du ikke. Ticker boksen samler bare opp alt og viser det live. På hovedsiden ser du ikke “liker” og “liker ikke” oppdateirngene, eller kommentarene andre gjør. Men går  man inn på profilen til hver enkelt person, så ser du alt sammen. Ticker boksen forholder seg altså til personvern innstillingene du allerede har satt opp på profilen din.

Så det er altså ingen vits i å oppforde alle til å ta vekk haken “kommentarer og ting folk liker”, man kan se det uansett ved å gå inn på profilen til hver enkelt. 🙂

Du kan lese mer om Facebook Ticker HER (velg Engelsk språk hvis du ikke får opp noe)

This article has 1 Comment

  1. Godt skrevet! Har selv stusset på dette hysteriet knyttet til den nye tickeren. Virker som folk glemmer at det de skriver på andres vegg uansett er tilgjengelig, nettopp på den andres vegg.

    God helg! 🙂

Leave a Reply