Ut på tur

Da er årets sykkeltur med jobben vel gjennomført- og for en tur! Knallfint vær, hyggelige kollegaer og en tøff sykkelløype. Hærlig!

Løypa var som sagt samme løype som Karolinerrittet er, og jeg må si jeg er mektig imponert over at noen greier å sykle hele veien! Første del av løypa går på asfalt/grusvei, så den er grei. Men så tar løypa en vending inn mot skogen, da går det “rett opp” på kjærrevei… Dvs det var vel mer gjørme enn vei… Rimelig håpløst å sykle.. Det var ca 4 km med stigning før vi kom på toppen av bakken og tok en velfortjent rastepause. Kaffe og matpakke gjorde godt der i sola 🙂 Så gikk turne videre over ei myr… Skjønner ikke at noen greier å sykle over der, men det gjør de altså. Så var det grusvei/asfalt igjen til vi kom tilbake til start (på Stjørdal).

Turen ble som vanlig logget, og du kan se hele turen (med dertil høye pulstopper) hos PolarPersonalTrainer.  Vi brukte ca 3 timer på turen (pauser fratrekt), vinneren av Karolinerrittet brukte ca halvparten av den tiden  (og da var det nok ingen pauser å trekke fra)…. 🙂

To bilder fra turen:

Første bilde viser veien vi kom opp fra, det andre viser området vi så utover når vi spiste matpakka 🙂

 

Leave a Reply