Tempospinn

Prøvde meg på en ny spinnøkt på onsdag – tempospinn. Og her tror jeg at jeg fant en ny favoritt 🙂

Tempospinn er “bare” en 45 minutters økt, men greier man å spinne mer etterpå så har man absolutt ikke gjort som instruktøren sier.

Tempospinn består av en oppvarminsøkt på ca 10 min, dvs du bør varme opp litt før timen starter – oppvarminger går relativt raskt opp i puls. Så blir det 4 økter med spurt/tempo etterhverandre. Hver økt er på 4 minutter – bånn gass! Og hvis du trodde det ble hvilke mellom øktene så tar du feil – da er det 2 minutter med klatring. Dvs, det er rolig klatring så pulsen går litt ned, men det sitter godt i føttene etterpå. Og sånn går det da, fire økter. Siste økt makset jeg ut alt jeg hadde, og da blinket det 101% på pulsklokka – relativt kjørt etterpå 🙂

ANBEFALES! Onsdager kl. 18.00 på 3T Rosten!

Leave a Reply