Vekt

Har akkurat testet ut Withings Wi-Fi badevekt. Badevekten gjør jobben sin den, som en hvilken som helst annen vekt. Men det lille ekstra her er at vekten laster opp resultatet på en personlig nettportal til Withings. Her kan du følge med på din vekt (og hele familien din hvis du ønsker det), over lengre perioder. Badevekten finner automatisk ut hvem du er (basert på tidligere veiinger), og laster opp dataen automatisk til din profil. Hvis det er noen i familien som ikke ønsker å dele vekten sin med de andre familiemedlemmene, så kan de velge å ha en privat profil som ingen andre ser.

Er du av den typen som skal dele alt du gjør med alle på f.eks. Facebook, ja da kan du også her dele vekten din med alle Facebook vennene dine.Vet ikke helt om jeg none ganger kommer til å gjøre det… 🙂

Withings har også utviklet en Android og en iPhone app, så at du kan få fulgt med på vekten din på din mobile duppeditt også – kjekt 🙂 Bruker du f.eks. Endomondo, eller Runkeeper som en treningspartner, ja da kan du koble Withings kontoen din til treningskontoen din, og du får sett vektutviklingen din sammen med treningsutviklingen din. Så  her får du sett at de ukene du ikke trener, så går du kanskje litt opp, og de man trener godt går man kanskje litt ned i vekt. Ulempen med vekten? Tja, prisen er relativt stiv.

Høres dette ut som ett fristende produkt? I Norge er det bla i salg hos Gizmos.no.

Leave a Reply