Ice Cream Sandwich – 4.0

Om 3 dager (19. oktober) så vil Google mest sannsynlig lansere den nye Android versjonen sin – Android Ice Cream Sandwich, eller Android 4.0 om man vil.  (Presseinvitasjonen tyder i alle fulle fall på det 🙂 )

Google har hold kortene tett til brystet om hva som er nytt i denne versjonen. Men noe har de allerede kommet ut med.

Bland annet så blir det nå kun en versjon for alle type enheter. Om du installerer det på en mobil, pad, eller PC spiller ingen rolle lengre – samme versjon over alt. OSet vil selv finne ut type device, og tilpasse seg til denne. Endelig 🙂

Det er har kommet noen andre spekulasjoner på hva som kan være nytt i versjon 4

Dette er bare rykter, men det blir helt sikkert noe spennende som kommer 🙂 Hvis du orker tidsforskjellen (lanseringen skjer i Hong Kong kl. 04.00 norsk tid), så kan du se den her : http://www.youtube.com/android

 

Leave a Reply