Julegavetips

På jakt etter den ultimate julegaven til gutten som aldri blir helt voksen? 🙂 Hvis du har en Epple-device så har jeg to forslag til deg.

Spionrobot, eller helikopter styr fra din iPhone eller iPad!

 

 

Spionroboten

Dette er en robot som har ett innebygd kamera, og som lager sitt eget Wi-Fi nettverk med i-devicen din. Så kan du kjøre rundt på kontoret, eller hjemme å se alt som foregår rundt omkring. Den har også ett innebygd nattkamera, så du kan se når det blir mørkt. Den har også en innebygd mikrofon så du kan høre alt som blir sagt i rommet hvor roboten er. Det er dessverre ikke noe høyttaler på den, så du får ikke sendt lyd tilbake.

For å styre roboten bruker man i-devicen sin gyrofunksjon, dvs du bare vipper litt på iPhonene eller iPaden så styrer du roboten. KULT 🙂

Les mer om spionroboten hos Brookstone

 

 

Helikopter

Hvis du vil flytte deg fra landjorda og opp i lufta, så er ett helikopter tingen. Det som er ekstra kult med dette helikoptret, er at på iPhonen, eller iPaden så får du opp ett “spill” når du er ute å flyr. Så hvis du og en kompis kjøper hver sitt helikopter kan dere nå krige mot hverandre i en virtuell verden basert på den virkelige som du flyr rundt i.

Les mer om helikopteret hos Brookstone

 

Leave a Reply