Google vær

Hadde det ikke vært for det varierende været i Norge, så hadde få av oss greid å starte en samtale 🙂 Men når vi først skal snakke om været, så må vi jo ha kontroll på hvilket vær det blir. På Android telefonen kan du finne mange flotte applikasjoner som skal gi deg værmeldingene fremover. Men viste du at Google har værmelding også?

Gå inn på nettleseren på telefonen din, sørg for at du har akseptert at Google skal vite posisjonen din. For å godta dette, trykk på innstillinger under Google.no -> Tilat Google Søk å bruke posisjonen min. (Ikke innstillinger på telefonen).

Når du har dette på plass, søker du bare på “vær” i nettleseren din. Været for i dag vises da, og ved å dra på slideren til høyre får du litt frem i tid. Lagre søket ditt som en snarvei, og du har en vær applikasjon fra Google. Hvis du ønsker å vite noe annet om været, så kommer det vanlige søkeresultatet opp under vær meldingen.

Leave a Reply