Treningsmusikk

Musikk er for mange veldig viktig for treningen, og spesielt når man er ute å jogger. Ikke bare at man har noe å høre på, men det er en god motivasjon å få musikk med en takt man kan løpe etter. Men å finne god treningsmusikk kan noen ganger være en utfordring. Jeg har tidligere laget ett par artikler med hvilken musikk jeg hører på når jeg er ute å jogger, men det er absolutt ikke sikkert denne musikken passer din løpetur.

For å finne musikk som passer din løpetur vil jeg anbefale tjenesten jog.fm, her kan du taste inn hvor lang tid du bruker pr km og tjenesten setter opp en spilleliste basert på hastigheten din og musikkens takt. Jeg har ikke funnet noen måte å eksportere spillelisten til f.eks Wimp eller Spotify enda så her må man gjøre ett stykke arbeid manuelt før joggeturen. Eller, hvis man har iPhone, kan man laste ned jog.fm sin egen iPhone app. Denne finner ut hvor fort du løper til en hver tid, og finner automatisk musikk tilpasset løpeturen. Har ikke prøvd denne selv, men ser for meg at det kan gå litt datatrafikk på turen her 🙂 Har du fått testet iPhone appen, skriv det i kommentarfeltet så vi kan få høre hvordan denne fungerer.

Leave a Reply