SysAid Remote Control

I dag hadde jeg behov for å gjøre noe enkelt arbeid på en av serverne på jobb. Ikke noe avansert, men trengte tilgang til selve serveren. Jeg kunne logget på via VPN, så inn på rett server.. Men for å gjøre dette litt enklere for meg selv, så startet jeg bare en Remote Control sesjon via SysAid og fikk all tilgang jeg trengte til å utføre jobben – enkelt! 🙂

Fordelen med SysAid sin Remote Control funksjon, er at jeg ikke trengte noe ekstra VPN tilgang (eller andre former for tilgang). All informasjon ble lastet over HTML5 og SSL over internett. Det ble også loggført i SysAid når (og hvem) som gjorde remote control mot serveren -så hvis det hadde skjedd noe, kunne man sett hvem som var sist inne på serveren via loggen.

Anbefaler alle som bruker SysAid til helpdesk verktøy å se på denne Remote Control funksjonen som kom med versjon 8. Viktig at agenten på serveren (eller klienten) er oppgradert til siste versjon for å få dette til å fungere.

Leave a Reply