Sportslige mål for 2012

Da er snart 2011 over, og de sportslige målene jeg satte meg for ett års tid siden har delvis blitt nådd. 2011 ble ett flott år på det sportslige for min del. I år var jeg bland annet førstereisegutt til styrkeprøven, og jeg prøvde meg på Frøya rundt rittet. Begge rittene ble utført på den nyinnkjøpte raceren, og jeg er godt fornøyd med utførelsen.

Men, i 2012 må man utfordre seg selv litt mer – ikke at det er så ekstremt farlig å ikke bli bedre, men jeg må ha noe å strekke meg mot. Uten et mål, så tar man litt lett på ting og det er ikke så bra.

 

Tour de Frøya. Dette var første turen på racer, og rittet i seg selv var OK. Litt skuffet over tiden, men 2012 så er målet å komme før enkelte kollegaer i mål i alle fall 🙂

Nerskogsrittet. Jeg har nå deltatt i to år, tiden ble bedre i 2011 enn den var i 2010. Målet for 2012 er ikke å komme kjappere i mål, men heller å komme før enkelte personer i mål 🙂 Du kan lese mer om Nerskogsrittet her : http://www.nerskogsrittet.no/

Lillehammer – Oslo. Deltok for første gang i år, og dette ga absolutt mersmak. Målet var å komme i mål på 7 timer. Sluttiden ble 6 timer og 27 minutter. Så neste års mål er 6 timer 🙂 Alternativt så leker jeg litt med tanken på å starte fra Dombås (http://www.styrkeproven.no/dombaas-oslo), men vi får se om det er flere fra jobb som blir med på denne strekningen først 🙂

Hytta. Å sykle fra hytta til Grong var et av målene som ikke ble nådd i 2011, dette målet videreføres i sin helhet til 2012 🙂 Alternativt så er Flyktningerittet en mulighet, men dette krasjer som regel med siste helga i ferien – vi får se hvordan dette blir i 2012…

Atea12. Dette var også en av rittene jeg ikke kunne være med på i 2011, dette pga av en skade på en av treningsturene mine. I 2012 så regner jeg med at det blir tur til Danmark og deltakelse på Atea12 🙂

Triathlon. Deltok for andre år på rad i Spar-Byggern triathlon. Årets tid ble 10 minutter bedre enn 2010. Dette er en av aktivitetene som målet er å få bedre tid på. Bestetiden i år var “bare” 15 minutter bedre enn tiden min, så det er kanskje ikke så enormt mye å hente her – men litt 🙂

 

Men – som jeg sa når jeg bestemte meg for mål i 2011. Det er ikke rittene og tiden som er målet i seg selv. Målet er å bli i litt bedre form i 2012 også, og få ekstra overskudd til jobb og familie.

Leave a Reply