Atea bygger nye datarom

Eksisterende dataromI Atea Trondheim bygger vi nå nye datarom som skal leies ut til kunder. Tror dette må være Trondheim sikkreste datarom, veggene inn til datahallene er ca 3 meter tykk armert betong 🙂

I dag var jeg på en runde å så på de nye datarommene, og dette er absolutt topp moderne datarom hvor kundene vil få mye for pengene.

Bildet i starten på artikkelen viser ett av de ferdige datarommene, som allerede er fylt opp med servere fra våre kunder. Bildene nederst er fra byggingen av datarommene.

De nye datarommene (ja det er flere), har plass til 50 rack på hvert rom. Total kapasitet i denne omgangen er ca 200 rack. Bildene nedenfor viser byggingen av de nye rommene. Her er det mulig å kjøre alle servere på batteri/diesel ved strømstans, flere linjeleverandører, miljøvennlig kjølesystem, gass slokkeanlegg, justerbar takhøyde for å sette inn større rack og selvfølgelig adskilte sikkerhetssoner for de forskjellige kundene.

Har din bedrift behov for nytt datarom, ta kontakt med Atea Trondheim 🙂

Leave a Reply