AirPlay fra iPAD til VGA prosjektor

Å holde en presentasjon ved hjelp av en iPAD er genialt. Utfordringen for mange har vært at man har møterom fulle av gamle prosjektorer som ikke støtter HDMI, men kun VGA. AppleTV som man bruker i kombinasjon med iPADen til å snurre presentasjonen til, har som kjent kun HDMI utgang. Men det er håp for de som ikke ønsker å kjøpe en ny prosjektor også.

Kanex ATV Pro heter produktet, og er en enkel overgang fra HDMI til VGA. Kanex ATV Pro er et lite adapter (som ikke trenger strøm) som kobles til HDMI utgangen på Apple TV (2. eller 3. generasjon). Lyden sendes til en egen 3,5mm stereo minijack.

Hvis man ikke ønsker å bruke AppleTV og iPAD, så kan man bruke adapteret til å omforme et hvilket som helst HDMI signal til VGA. Prisen er ca 59 Euro, rundtomkring 350 kroner (+ frakt).

Leave a Reply