Flipboard

Hva er Flipboard?

På Wikipedia står det “Flipboard is a social-network aggregation, magazine-format application software for Android and iOS.” Flipboard er altså et program som samler alle sosiale nettsteder på en plass, og lager en “avis” ut av dette. Fliboard støtter alle sosiale mediar, slik som Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr osv, og den støtter RSS feeds fra andre nettsider. Det som er ekstra kult med Flipboard er at den følger linken som ligger på f.eks. Twitter meldingen og tar deler av innholdet på linken å lager en artikkel ut fra dette.

Når man har satt opp hvilke sider man ønsker å lese, gjør altså Flipboard appen all jobben med  å hente, sortere og presantere innholdet til deg på en enkel måte. Man kan velge mellom å se en og en kilde i avisformat, eller man kan se alle kilder i en stor avis.

Jeg har brukt Flipboard i et par dager på min iPad nå, og jeg er veldig imponert over hvor kjapp og enkel applikasjonen er. Det er enkelt å “flippe”/bla mellom sidene, og man får alle nyheter i rekkefølge.

Flipboard er kun tilgjengelig på iOS enda, men en Android versjon er rett rundt hjørnet. Hvis man f.eks. ser litt på XDA så ligger det allerede uten en betaversjon til Android der 🙂

Men, for alle som har en iPad anbefaler jeg på det sterkeste å installere Flipboard (den er GRATIS 🙂 ), og man finner den selvsagt på app store

.

Leave a Reply