Tour de Frøya 2012

tdfDa er det ikke lenge igjen før årets første sykkelritt starter, Tour de Frøya! Det er ca 600 påmeldte til årets ritt, så dette kan bli moro. TdF er ett ritt på 43,8 km i relativt flatt terreng. Høyeste punktet på løypa er 70 m.o.h. – altså relativt flatt 🙂 Fjorårets resultat endte på 1 time og 27 minutter – på raceren… I år har jeg vært litt for tøff i trynet, og starter med en kolega på offroaderen. Vi får se hvor lurt egentlig dette var… <- SKEPTISK!!!!

På TdF 2011 var det 6 velt/skader, det er relativt mye på et så kort ritt. Håper at det går bedre i år, aldri noe morsomt med skader på sykkelritt.

Uansett, det er meldt 8 grader og sol på Frøya på ritt dagen, og litt vind. Dvs, det er nok motvind uansett på Frøya, så det må man jo bare akseptere.  🙂

Leave a Reply