Google Chrome for iOS

Google har akkurat lansert Chrome til iPhone og iPad! Appen er en såkalt universal app, så den passer både til iPhone og iPad.

Google Chrome støtter Google sin synkronisering, og dette gjør at du kan få alle bokmerker og passord synkronisert fra maskinen til og over til din iOS enhet. Google Chrome har også en “Inkongnito” modus, dvs en privat-mode, slik som også Safari har. Men forskjellen fra Safari og Chrome, er at i Chrome kan du aktivere denne modusen direkte fra appen. (I Safari så må du via instillinger på iPADen for å sette på denne modusen)

Apple har enda ikke åpnet for å unne velge en annen standardbrowser enn Safari enda, og det er heller ikke mulig for utviklere å velge noe annet enn Apple sin forhåndsvalgte java script motor – men utover dette så ser Chrome lovende ut.

Chrome kan lastes ned gratis fra Appstore

[ios_app id=”535886823″ more_info_text=”open in App Store…”]

Leave a Reply