Få mer ut av Instagram

Instagram er fotoverktøyet som har tatt helt av i det siste. Her kan man gjøre alle bilder uskarpe og legge til mange effekter – i en tid hvor alt skal være i HD og 3D. Men hva gjør man med alle bildene man tar ? Hvordan får man tak i bildene. Mange vil gjøre noe mer med bildene etter at det er tatt, men Instragram begrenser dette til app’en på telefonen…. Men fortvil ikke, det finnes mange forskjellige løsninger for deg som vil gjøre noe mer med bildene etterpå 🙂

Gramgrab

Gramgrab er en enkel web applikasjon som viser dine Instragram bilder. Holder du pilen over et bilde kommer det opp mer informasjon om bildet, slik som antall “likes” og kommentarer. Du får også opp når du lastet opp bildet, og hvilket filter du brukte. Man kan også laste ned bildet hvis man vil.

Gramgrab finner du her : http://gramgrab.com

 

Quickagram

Denne web applikasjonen lar deg se på tilfeldige bilder. Når du trykker på et bilde får du det opp stor størrelse og kan dele det på Facebook, eller du kan legge igjen en kommentar på bildet. Man kan også søke på tags.

Qucikgram finner du her : http://quickagram.com/

 

Gramfeed

Gramfeed er nesten det samme som Quickgram, men med mange flere funksjoner. Det er neste som å surfe på Instragram med en web-leser. Her er det også Facebook like knapper, og knapp til Pinterest.

Gramfeed finner du her : http://www.gramfeed.com/

 

 

Screenstagram

Screenstragram er en applikasjon til MAC. Den gjør om dine, og dine venners Instragram bilder til en skjermbeskytter. Jeg har ikke prøvd denne selv enda, men her kan du få mange fine bilder etterhvert  vil jeg tro 🙂

Screenstragram finner du her : http://barbariangroup.com/software/screenstagram

Leave a Reply