Få belønning for treningingen din

Hvis ikke bedre form er belønning nok, så er det nå mulig å tjene “penger” på å trene også. Earndit er en webservice som du kobler sammen med din favoritt treningsapplikasjon, og for hver km du trener (løper, går, sykler el) får du poeng hos Earndit. Etter at man har tjent nok poeng, så kan man veksle inn poengene i gavekort hos forskjellig firma. Her kan du få alt fra treningsutstyr, smykker til å gi poengene i gave til en institusjon som bruker poengene til å hjelpe de som trenger det.

Det beste med dette er at dette er helt gratis, og superenkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på earndit.com, registrer deg (f.eks. med Facebook kontoen din), og link Earndit profilen din mot treningsapplikasjonen din.

Så vidt jeg kan se, så støtter Earndit:

  • Nike+
  • Garmin Connect
  • Fitbit
  • RunKeeper
  • Bodymedia Fit
  • Every TRail
  • MapMyFitnes
  • Foursquare
  • Endomondo

Hvis du ikke bruker GPS når du trener (altså, du trener på et treningsstudio), så sier Earndit at de vil supportere dette også i fremtiden.

Anbefales som en ekstra treningsmotivasjon 🙂

This article has 1 Comment

Leave a Reply