Smarte planter…

Det finnes en del folk som ønsker at stua skal se ut som en liten jungel, men med en stadig travlere hverdag og kanskje mindre fokus på plantene – så blir fort jungelen til en ørken hos mange av oss. Nå er det endelig håp for alle som ikke har grønne fingre, og forstår plantespråket 🙂

Koubachi Wi-Fi Plantekontrol er en sensor som du stikker ned i potten og som forteller deg når du skal gjøre noe med plantene dine. Og ikke nok med det, den forteller deg hva og hvordan du skal gjøre det for at akkurat denne planten skal få det optimalt. Her får du informasjon om vanning, gjødsling, fuktighet, temperatur og lys. All informasjon sendes over trådløsnettet ditt (ja – for det har du jo allerede vil jeg tro), og du kan overvåke planten din fra din iPhone, iPAD eller PC/Mac. Hei – plutselig er amatøren blitt en supergartner 🙂

Koubachi Wi-Fi Plantekontrol lærer seg hvordan dine planter fungerer (krever en vanningssyklus), og en device kan overvåke 9 forskjellige planter. Den fungerer (enn så lenge) kun innomhus, men det tar vel ikke lange stunden før det kommer en for utendørsbruk også.

Softwaren som følger med inneholder en database over mange planter, pt så inneholder den over 470 av de vanligste planene – og denne utvides koninuerlig.

Ulemper ? Pris… Du kan kjøpe en del planter før prisen her kan forsvare seg.. MEN – for alle som elsker en ekstra dings i huset, så må jo dette være supert 🙂

Les mer om Koubachi Wi-Fi Plantekontrol hos produsenten.

 

Leave a Reply