Trondheimsrittet

Da begynner snart kroppen å ta seg inn igjen etter dagens ritt. Ble ikke mye å skryte av i år for min del (her kan vi sikkert skylde på masse 🙂 ) – men, det ble nok ikke noe personlig bestetid i dagens Trondheimsritt. Målet var under 30 minutter (har uoffisiell bestetid på 30.38) – men dagens målgang skjedde etter 31 minutter og 36 sekunder. Dette holdt til en 43. plass (av 64 i pulja). Her er det nok bare en ting å gjøre – trene mer 🙂

Men – jeg kom i mål, og det var moro! Blir nok en runde til neste år også.

Rittet startet fra Brattøra (Clarion Hotell), og vi hadde følgebil til Ila. Fra rundkjøringa på Ila ble det da en “flying start” og det var knallhard fart helt fra starten av. Holdt ok følge nesten til Byåsen butikksenter, men da måtte jeg hente noe ekstra oksygen. Byåsen butikksenter er ca 1/3 på vei til toppen. Opp til det var igjen ca 2 km gikk det relativt ok, men de siste var supertunge. Her gikk det stort sett på vilje bare. Fikk gløttet på treningsklokka, og snittpulsen var over 90% på turen, så joda – det kjentes godt i føttene når jeg kom opp. Tok en drøy halvtime før jeg var i stand til å sykle hjem igjen 🙂

Langs hele løypa var det folk som heiet oss frem, og mot slutten var det også musikkorps – så det var ikke noe å si på stemningen langs løypa. Stor takk til alle som var med å arrangerte dette – helt topp!

 

For de som har interessen – så finnes resultatlisten HER.

This article has 10 Comments

Leave a Reply