Hitrarittet – fullført

Da var sesongens siste sykkelritt ferdig – Hitrarittet. 106 km rundt Hitra kjennes godt i føttene dagen derpå. Kom i mål på 3 timer og 36 minutter, så det er jeg godt fornøyd med, spesielt med tanke på været. Skikkelig høstvær på Hitra. Regn og vind. Etter 10 minutter med sykling kjentes det ut som man var nydusja. Absolutt alt var gjennomvått. Det ble en smule kaldt på føttene etterhvert også, da skoene holdt må mye kaldt vann. 🙂

Tok ikke sjangsen på ta med Endomondo på runden, regner med at den hadde druknet. 🙂 Men Polar stilte trofast opp. Dessverre så festet jeg GPS enheten litt dumt på sykkelen, så jeg mistet GPS signalet relativt ofte rundt løypa. Dette medførte bla til at Polar mente løypa bare var 96 km lang, og snittfarten var nok litt lavere enn hva den burde være. Men sånn er det når man ikke tenker klart når utstyret monteres. 🙂

Leave a Reply